Original bryllup urn i ulike stiler – 12 ideer for enhver smak

ide urn bryllup tema-reise-kloden-males
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 1/12


den bryllup urn er en boks hvor gjestene kan plassere sine donasjoner i form av billett konvolutter eller sjekker. Dette er en veldig gunstig tilnærming til paret, fordi de nygifte vil kunne hjelpe hverandre under sin bryllupsreise, mulig kjøp av et nytt hjem, oppdatering av deres eksisterende hjem eller eventuelle rett og slett bli refundert for noen av sine investeringer knyttet til organisering av seremonien og mottakelsen. Naturligvis må denne såkalte spargrisen være vakkert dekorert for å harmonisere med dekorasjon og tema for festen.

urn original bryllup-hus-glass-tre
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 2/12

I den nåværende artikkelen vil vi spesielt undersøke dekorasjonen av urn-ekteskapet som gjør det enkelt å markere dette nyttige objektet. Om bryllupet ditt er vintage, country chic, natur-tema eller reise-tema, finner du under din! Ikke nøl med å låne forslaget som passer deg best, og gjør det til en uadskillelig del av din magiske dag!

Ideer på stemmeseddelen original bryllup og stilig vintage stil

vintage-chic-cage-rektangulær bryllup urn
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 3/12

Returen til tidligere epoker og den nye mani for gamle gjenstander har allerede blitt allestedsnærværende fenomener. Derfor er vintage stil bryllup, og dekorasjonen som følger med det uunngåelig, er for tiden hyper trend. Men hvordan å lage en stemmeseddel bryllup elegant og original i retro chic ånd? Helt ærlig er det ingenting lettere! Du trenger en gammel, sjarmerende søppel og en klype kreativitet, og du er klar!

originale bryllup urn-cage-birds-vintage-chic
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 4/12


For eksempel, er en årgang buret perfekt egnet for å bli en søt bryllup urne med sin passende form og spesielt til dets spesifikke gitterstruktur som lett kan gli noen konvolutt med kort og sedler mellom metallstenger. I tillegg kan det lett plantes, krølles med kranser, bånd etc. å bli et dekorativt fokuspunkt.

urne-wedding-original-box-bokstaver-vintage
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 5/12

Sponsede koblinger

Når vi snakker om konvolutter og gratulasjonskort, kan vi ganske enkelt ikke utelate et opplagt alternativ, men super original! En gammel postkasse bryllupsurn er en oppriktig stor variant som må tas i betraktning. Garantert iøynefallende effekt: Velg et bronse eller oksidert kobberutseende som er vakkert dekket med verdigris eller annen helt beundringsverdig edel patina.

1

Urn bryllupsånd og sin enestående sjarm

urne-wedding-natural-trunk-house-fugler-jute-bag
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 6/12


Deretter fortsetter vi med noen originale forslag som illustrerer urn-ekteskapets natur som gir en autentisk skjønnhet uten likeverd. Logisk, er det lurt å bruke bare naturlige materialer for produksjon, og for å dekorere festlig banken. Bildet collage over viser tre eksempler så stor inspirerende, nemlig: en uthult trestamme, tak grov tre fugl huset beplantet med mose og en trykt burlap bag romantiske mønstre. Økologisk og sjarmerende, ikke sant?

urne-wedding-original-type gresskar, uthulet
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 7/12


En annen naturlig og superkjekk ide om gangen er å bruke et uthultet gresskar som en original DIY bryllupsmølle. Dekorer med metallisk effektmaling for å fremkalle overflod av gull og sølv og gjøre det mer glamorøst. Av objektive grunner er dette forslaget hovedsakelig for høstbrud, men du kan enkelt låne ideen og tilpasse den til egen årstid, fargevalg, tema etc.

Country stil bryllup urne i pyrographet tre boks

urne-wedding-country-box-tre-natural-gravert initialer
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 8/12

Natur ånd fest og landlige bryllupet har mye til felles fordi de er basert på de samme prinsippene. Begge refererer til friluftsliv og streber etter rustikk, uhøflig, pastoral dekorasjon. Derfor er den britiske bryllupsurnen veldig lik de tidligere organiske forslagene og legger til et forenklet landslag til dem. For eksempel er en pyrografisk naturlig treboks med dine initialer og datoen for bryllupet ditt i hjertet en absolutt strålende ide i sin enkelhet.

urne-wedding-country pot-melk-metal gammel
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 9/12

Vel, det livlige livet er trolig enklere, men det er ikke enklere! Det er derfor tilrådelig å fremkalle, gjennom dekorasjonen, noe aspekt av det daglige arbeidet i forbindelse med livet på landsbygda. I denne vene, vevde kurver som kombinerer høsting grønnsaker, gamle bøtter sink og enda en gammel metall melk potten er ikke i det hele tatt ut av sted som avstemninger rustikk bryllup, spesielt hvis du vil imponere dine gjester sterkt.

Reise-tema bryllup og spargrisen som går hånd i hånd

dekorasjon-ideer-urne-bryllup-Travel-poser-anciennnes
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 10/12

Endelig kom vi til reisemiddagsselskapet, for tiden godt i vinden, og den matchende bryllupsurnen. Som du sikkert kan gjette, er det mest logiske tematiske valget å velge en liten koffert og slå den inn i en boks for konvoluttene til dine gjester. Nøkkelen til suksess er imidlertid å bruke en gammel koffert (eller en mengde koffert) av tilsynelatende slitt materiale, med flisete håndtak og lukninger, retro-mønstret foring og så videre. Alle disse detaljene garanterer en super deco-effekt!

urne-wedding-hjerte-tema-road reisekort
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 11/12

Det nest siste forslaget i den nåværende artikkelen kombinerer i seg selv 2 flotte ideer og er super lett å etterligne. Det er en super romantisk hjerte bryllup urn som samtidig er tema reise takket være sin opprinnelige "antrekk"! Hvis du vil etterligne den til festen din, er alt du trenger en pappkasse i ønsket form, et gammelt kart, et saks og lim. Det viktigste er ikke glem sporet for konvoluttene! Eventuelt kan du også legge til jute kanter eller annet stoff som du finner passende.

urne-wedding-travel-verden-malt-away-moneybox
Original bryllup urn i forskjellige stiler-12 ideer for enhver smak | Bryllup ideer | 12/12

Til slutt, her er det siste forslaget til vår liste som også er vår favoritt! Det er noe virkelig fascinerende om en globus, og da han snudde seg bort i ekteskapet urne hjemmelaget denne anmeldelsen og estetisk objekt blir mer spennende! Riktignok ville det være synd hvis ikke vanhellig bruk en ekte gammeldags i god stand, men du kan alltid bruke en ny masseprodusert og bare gi den en vintage luft eller annen pynt med maleri. Hva er din favorittvariant?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Back to top