Kertas dinding yang bergaya – gabungan penghalusan dan ketenangan

Kertas dinding yang bergaya – gabungan penghalusan dan ketenangan

kertas dinding bergaya-vintaj-bunga-motif-mawar
Kertas dinding trend 2016 - mesyuarat perbaikan dan ketenangan | Hiasan | 1/6


Trend berubah dan dengan mereka, kami tidak sabar-sabar untuk membawa produk baru kepada kami. Tanpa membazirkan masa, kami sudah mencari idea-idea baru yang memberi inspirasi untuk mewujudkan trend semasa dalam reka bentuk dalaman. Jika anda adalah salah seorang pengikut trend terkini dan jika anda tertanya-tanya cara menerapkannya dalam hiasan dalaman anda, pemilihan imej kami khusus untuk kertas dinding trend berjanji memberi anda jawapan yang paling relevan.

Kertas dinding yang bergaya 2016 - memberi tumpuan kepada corak bunga dan organik

Warna kertas dinding bergaya -motif-organik-neutral-warna
Kertas dinding trend 2016 - mesyuarat perbaikan dan ketenangan | Hiasan | 2/6

Simbol keanggunan dan percintaan, motif bunga dan organik memanjat di seluruh dinding untuk menjemput alam semula jadi di dalamnya. Tahun ini, bunga kecil dan besar mekar untuk menyentuh kesegaran dan aroma ke bilik. Sama ada bercetak pada latar belakang hitam, putih atau logam, bunga-bunga itu berjanji untuk menggabungkan harmoni ke dalam mana-mana persekitaran. Jika anda mencari kertas dinding reka bentuk yang merangkumi semangat abadi dan kecemerlangan keanggunan, pilih model, dihiasi dengan pola bunga besar atau pola organik yang sober.

2016 kertas dinding trend - corak geometri adalah klasik yang abadi

kertas dinding bergaya -motif-geometri-nest-bees-sofa-royal-blue
Kertas dinding trend 2016 - mesyuarat perbaikan dan ketenangan | Hiasan | 3/6

Dengan ketenangan motifnya, dinding geometri mengundang diri sendiri untuk membawa pesanan. Yang terakhir, diputuskan dengan warna putih dan dihiasi dengan corak geometri halus, akan mewujudkan suasana khas di ruang kecil seperti bilik mandi atau pintu masuk kecil. Untuk membawa sentuhan kecanggihan ke pedalaman bilik tidur, taruhan pada kertas dinding dengan cetakan kosong. Idea yang hebat untuk peminat idea asal, adalah untuk menyerlahkan siling oleh kertas dinding yang bergaya.

Dapatkan inspirasi oleh alam haiwan dan kemewahan cetakan - idea kertas dinding yang bergaya

kertas dinding bergaya -printed-zebra-neutral-warna
Kertas dinding trend 2016 - mesyuarat perbaikan dan ketenangan | Hiasan | 4/6


Peminat motif liar akan gembira untuk mengetahui bahawa trend yang baru muncul mempunyai tempat khas untuk hiasan dinding yang dicat dengan cetakan reptilia atau liar. Hari ini, mereka mempunyai kebebasan untuk memilih daripada pelbagai tekstur mewah yang membawa buaya, ular, zebra, panther, dan cetakan lain kepada kehidupan. Untuk menghiasi dalaman yang moden dan halus, para pereka menasihati kami untuk memakai dinding wallpaper yang motifnya diilhamkan oleh kepelbagaian kerajaan binatang.

Jemput anda ke kertas dinding yang bergaya yang mencipta ilusi bahan semula jadi

1

trend kertas dinding -appect-wood-patina
Kertas dinding trend 2016 - mesyuarat perbaikan dan ketenangan | Hiasan | 5/6

Pautan Sponsor

Mereproduksi pesona dan keindahan alam di pedalamannya sendiri, tidak ada yang lebih mudah berkat trend saat ini di hiasan dinding! Ini adalah bahan semulajadi atau hampir, yang kami ajak kepada kami untuk menjadikan rumah kami lebih mesra dan menarik. Trend ini disahkan dalam kertas dinding yang mewujudkan ilusi bahan semula jadi. Penutup kayu, bata, menghadap batu dll. - mereka berjanji untuk menipu mata untuk menyemai kawasan pedalaman.

Berani kertas dinding bergaya yang dihiasi dengan pola kesan 3D yang sober

kertas dinding bergaya-melintang-3d-bertekstur
Kertas dinding trend 2016 - mesyuarat perbaikan dan ketenangan | Hiasan | 6/6


Kecenderungan untuk reka bentuk yang sihat juga menentukan aliran semasa dalam pelapisan dinding seni. Dan kertas dinding itu dihiasi dengan corak 3D yang hampir tidak dapat dilihat yang merupakan bukti! Kertas dinding yang bergaya ini kini diputuskan dalam warna-warna neutral dan hangat seperti kuning air, kelabu, putih dan lain-lain. Pada masa yang sama bijak dan sangat menarik, ia dijemput ke pedalaman kontemporari untuk mengaksesnya dengan perbaikan!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map