Lounge Bar – ideer til å dekorere og dekorere plass

Lounge Bar – ideer til å dekorere og dekorere plass

Taupe-Light Lounge Bar-møblering-dekorasjon
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 1/15


Oppsettet og innredningen av stuen er problemer som fortsetter å interessere moderne villaeiere. Og mens noen tilføyelser er funksjonelt uunnværlige, er det også tillegg som helt og holdent fremmer luksus og prakt. I denne sammenheng etableringen av en salongbar synes å være en veldig god ide som umiddelbart øker stilen på rommet ditt mens du gir deg en elegant smaksprøve hvor du kan snakke med venner eller bare tenke på tomrummet.

lounge bar - design-decoration-vintage
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 2/15

En loungebar er egentlig ikke noe eksklusivt for de som liker å slappe av glasset for hånd. Enten du liker branded whisky, vodka-cocktailer eller et godt glass rødvin etter en lang dag på kontoret, er det ganske enkelt et valg å legge til en teller for å lage drikke og drikke logikk. La oss se noen originale ideer om utformingen og innredningen i ulike stiler i den moderne stuen!

Originale ideer om moderne design loungebar

moderne lounge bar-åpen-konsept-åpen planløsning
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 3/15

Dette er en åpen leilighet med moderne design som gjør det meste av funksjonell utforming. Vi har den elegante salongen i nærbilde, mens i bakgrunnen finner vi spisestuen til høyre, bukten til kjøkkenet i dette sentrum og selvfølgelig - loungebaren til venstre. Denne strategiske benkeplassen, høy avføring og flaskeoppbevaringshylser er super praktisk å være nær kjøkken og sosiale områder samtidig.

Lounge-deco-stil-rustikk-moderne
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 4/15


Deretter oppdager vi et annet moderne rom som velger for kontrast av teksturer som er søkt innredning og dekorasjon vellykket. Dette er det frankly funky fossiliserte salongbordet fremhevet av den relativt nykterte bakgrunnen. Loungebaren med skyvedører på bunnen er diametralt motsatt når det gjelder stil og materialer som brukes. Denne estetiske dissonansen utnytter innredningen og representerer virkelig den sintne av den såkalte moderne rustikke stilen som for øyeblikket er veldig populær.

-Moderne bar-marmor-hvitt-grafitt
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 5/15

Sponsede koblinger

Loungebaren i bildet ovenfor er et annet godt eksempel på en blanding av relativt antipodeanske stiler. Denne gangen er det et vellykket ekteskap av modernitet, classicisme og eksotisme, uttrykt av belegg og dekorative gjenstander overliggende. Matte grafitt skap dører, nisje kledd i hvit marmor, og speilet backsplash danner en magnetisk og attraktiv allure ikke å bli undervurdert ved å dekorere den moderne stuen.

Massiv tre stua bar på bakgrunn av hvite lister og paneler

1

Lounge-tre-massive-chic innredning
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 6/15


En kommer til en ekte klassiker i innredning av stuen, nemlig: forening av hvitt og tre. Enten du leter etter landets elegante, rustikke eller elegante landdekor, vil du ikke gå galt med det. Denne massivt tre stue bar integrert i en vegg nisje passer perfekt til de andre møbler i rommet. Det er fordelaktig utstyrt med vin kjøler og vin rack som tydelig avslører favoritt drikk av eierne.

lounge-chic møbler-decoration
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 7/15


Faktisk er vinstativet og den elektriske vinkjelleren muligheter som allerede er tilgjengelige i flere størrelser. Dette gjør dem perfekte for selv de minste stedene hvor du knapt kan passe en loungebar. For eksempel er plassen under benkeplaten ideell for montering av en kompakt, men like funksjonell vinkjøler. Flaskeholderen kan adoptere flere listige former for å tilfredsstille selv de mest krevende oenophiler.

En loungebar for å strukturere det lille rommet til funksjonelle områder

Lounge-moderne-separator-stue-spisestue
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 8/15

Men fordelene ved loungebaren er ikke oppbrukt med lagring av flasker og forbrukeren. Du kan også bruke den som en mellomromskonstruksjon i utformingen av ditt moderne designstudio. Med sin hjelp kan du enkelt strukturere områdene i ditt hjem uten partisjonering og dermed uten å rote rommet. I motsetning til den klassiske separasjonen som går fra gulv til tak, eller nesten, lounger loungen lys i begge retninger og blokkerer ikke utsikten.

moderne lounge bar-design-dekorasjon
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 9/15

Å være gjenstand for begrenset overflate, trenger ikke din loungebar en klassisk form. Når plass ikke tillater større installasjoner, er det helt tilstrekkelig å legge til et showcase eller en vegghylle. De vil tillate deg å vise stolt din samling av sjeldne ånder eller gamle viner mens du sparer overflaten av jorda. Når det gjelder smaker - kan du alltid bruke stolene, sofaen eller setene i spisestuen.

Elegant, mobil og kompakt servering som et alternativ til den klassiske loungebaren

tjeneste-metall-hjørne mini-lounge
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 10/15

Deretter tilbyr vi deg et plassbesparende alternativ til den klassiske loungebaren, inkludert: den elegante og super praktiske tjenesten. Opprinnelig var det en mobilmøbler som hovedsakelig brukes til å lette transporten av retter fra kjøkkenet til spisestuen og vice versa, som også tillot flere retter om gangen og logisk serverer bordet raskt. I dag brukes det ofte som et funksjonelt element, men også dekorativt, utviklingen av rommene.

tjeneste-metall-hjul mini-lounge
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 11/15

Avtakbar, kompakt og attraktiv, serveringen erstatter vellykket loungebaren selv og gjør det med stil og raffinement. Åpenbart tilbyr den ikke sitteplasser, men dens skjønnhet, små fotavtrykk, mobilitet og sjarm av yesteryear kompenserer for denne "ulempen". Installert ved siden av sofaen i stuen, i nærheten av favorittlesestolen eller i et annet hjørne av stuen, vil det umiddelbart ta øynene til alle dine gjester, eller sørge for at du er et tilfluktssted når du vil nyt stillheten, favorittdrinken i hånden.

service-hjul-messing mini-lounge
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 12/15

Deco Tips: Beundrere av elegante vintageobjekter kan velge en metalltjeneste med gull, bronse, kobber eller messing. Alle disse visuelt varme metaller er for tiden hyper trendy og viser god smak, delikatesse og utmerkede raffinement. Endelig vil glassbrettene legge til møblerets luftige og galante utseende, mens de store hjulene gir det et mer retro, elegant utseende.

En loungebar inspirert av luksusrom

Lounge-luksus-table-ottomansk polstret
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 13/15

Til slutt vil vi dele med deg noen ideer om loungebaren inspirert av restauranter, penthouse og eksklusive luksushoteller. Selvfølgelig er dette ikke alltid forslag som kan gjelde for oss, men det er den grunnleggende ideen som teller. Enten du har et loft på hundrevis av kvadratmeter, en prestisjetunge bar eller en gourmetrestaurant som besøkes av kjendiser, er den gode nyheten at du alltid kan låne noe og tilpasse det til dine spesifikke arkitektoniske forhold eller budsjett. forventet.

Lounge-of-luksus-indirekte belysning
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 14/15

For det første er det viktigste å accentere en loungebar eller et annet iøynefallende element, belysningen. Hvem er interessert i interiørdesign og dekorasjon vet allerede at velvalgte og ordnede lysarmaturer helt kan forandre situasjonen i et gitt rom. I dette henseende er de forsynte spotlights over baren og den indirekte belysningen i LED-lysbånd rundt lageret et meget godt valg, spesielt for elskere av moderne design.

lounge-chic provençalsk vendt antikk
Bar lounge - ideer til interiørdesign og dekorasjon for enhver plass | Salon | 15/15

På den annen side kan fans av vintage eller retro elegante design stole på klassiske oversiktsbordslamper, tasseled lysekroner og andre overdådige lysekroner over og antikke gulvlamper plassert rett ved siden av loungebaren. Disse fixturer vil gi en romantisk og mystisk atmosfære til design, spesielt hvis du gifte deg med noen antikk. Vær det som mulig, vær sant til din egen personlige smak og, når forholdene tillater det, dele loungebaren med et hyggelig selskap!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − 72 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map